top of page

Neden Trichogen saçlarınız için bu kadar önemli?

Trichogen, Geleneksel Çin Tıbbında kullanılan seçilmiş bileşenlerin bazı amino asitler ve vitaminlerle güçlü bir birleşimidir ve bu, doğal saç döngüsünün normal bir duruma geri dönmesini sağlar. Trichogen'in en güçlü bileşenlerinden bazılarına ve etkilerine bir göz atalım:


Arginin: Saç keratininin ve cilt kollajeninin birincil yapı taşlarından biri olan yarı esansiyel bir amino asit. Doğal bir nemlendirici faktör ve cilt nemlendiricisidir.

anti hair loss components trichogen hair benefits
Why Trichogen is so essential for your hair?

Kalsiyum Pantotenat (B5 Vitamini): B5 vitamininin bir tuzudur ve kafa derisi içinde çalışır ve saç büyümesini arttırır. Temel besinleri sağlar ve saç dökülmesini azaltır, saçı köklerden güçlendirir, kökleri içeriden besler, mevcut ve yeni saçların büyümesini uyarır.


Biotin: Saçta keratin üretimini uyaran, folikül büyüme hızını artıran ve saçı güçlendiren vücudumuzdaki birçok enzimin ana bileşenidir.


Çinko Glukonat: Saç derisinin yağ üretimini dengelemeye yardımcı olur ve saç dökülmesinden sorumlu ana hormon olan DHT üretimini azaltır. Ayrıca antioksidan enzim sistemlerini uyarır.


Niacinamide (Vitamin B3): Niacinamide, dolaşımı hızlandırıcı bileşenleri nedeniyle güçlü saçların uzamasında etkili bir role sahiptir. Keratin oluşumuna yardımcı olarak fiziksel/kimyasal olarak zarar görmüş saçın dokusunu iyileştirir.

Panax Ginseng root hair benefits trichogen
Panax Ginseng root

Panax Ginseng Kökü Ekstresi: 2000 yılı aşkın süredir kullanılan ve güçlü antioksidan etkiye sahip geleneksel bir Kore tıbbı. Kan dolaşımını iyileştirmenin bir sonucu olarak cilt beslenmesini ve metabolizmasını geliştirmeye yardımcı olur.



Arctium Majus Kökü Özü: Sebore belirtilerini ortadan kaldıran ve aynı zamanda onarıcı, iltihap önleyici ve antimikrobiyal etkiler gösteren en iyi güçlendirici saç bileşenlerinden biridir.


Hidrolize Soya Proteini: Saç tellerini güçlendirir ve onarır. Saçın esnekliğini, esnekliğini ve parlaklığını artırır.


Trichogen'i kullanmak şu sonuçları verir:

  • Saç dökülmesinin azalması

  • Saç büyümesinin uyarılması

  • Saç tellerini kalınlaştırmak

  • Saç köklerinin güçlenmesine neden olan hücresel metabolizma ve oksijenasyonun artması

  • Saçın estetik niteliklerinin iyileştirilmesi: Yumuşaklık, canlılık ve esneklik.

  • Kafa derisi durumunun iyileştirilmesi: Yağ salgısının düzenlenmesi, kaşıntı ve kepeğin azaltılması.


Fernian Hairevive meso-needling serum içerdiği Trichogen sayesinde, yeni saçları güçlendirmek için folikülleri uyarır ve saç köklerinin güçlenmesine yardımcı olurken saç dökülmesini azaltır.



7 views0 comments
bottom of page